bw

Best Western Plus Hotel Eyde

Tlf.: +45 9722 1800   ::   food Bordbestilling  ::   Find vej »

eyde logo

Book room
bedste online pris

Firmaaftale

…rabatter og bonusfordele

 

Få rabatter og bonusfordele på overnatninger og hotelophold med en firmaaftale hos Best Western Plus Hotel Eyde i Herning.

Vi vil gerne forkæle vore tilbagevendende kunder. Derfor tilbyder vi at lave en firmaaftale for alle virksomheder, foreninger og organisationer, der giver en række fordele i forbindelse med overnatninger og hotelophold på Best Western Plus Hotel Eyde i Herning.

Best Western bonus eller SAS bonus
Vi tilbyder eksempelvis rabataftaler* med 10% - 30% direkte fratrukket regningen og Best Western bonuspoint eller SAS bonus på gæstens bonuskonto. 

Med en firmaaftale får I både et ideelt og centralt placeret hotel midt i Jylland, og en række fordele ifm. overnatninger på Best Western Plus Hotel Eyde. Hernings bedste hotel med en personlig og professionel service, der gør rejsen lidt sjovere.
Se mere om hotellet - Klik her

I Restaurant Sankt Jørgen kan vi tilbyde et bredt udvalg af veltilberedte retter fra det danske køkken - altid med sæsonens friske råvarer.
Læs mere om vores restaurant - Klik her

* Rabataftaler er afhængige af antal årlige overnatninger og baseret på, at minimum halvdelen af overnatningerne er placeret udenfor de store messe- og kongresperioder i Herning. Book room

phone   Tlf: +45 9722 1800

mail   Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
 

Hotel Eyde
Torvet 1, DK-7400 Herning
Telefon: 97 22 18 00
Telefax: 97 21 01 65
Mail: info@eyde.dk

Each Best Western® branded hotel
is independently owned and operated.

Restaurant Sankt Jørgen

Book bord online ›

 

Hotel Eyde

Book room online ›